Jönköping

Equmeniakyrkans teologgrupp i Jönköping brukar träffas i Immanuelskyrkan någon eller några gånger per termin. Samlingarna börjar kl 17.00 och brukar vara slut senast kl 20.00. Fika, information, samtal och andakt är stående inslag. Oftast brukar också en gäst vara med och föreläsa eller dela erfarenheter.  Rune W Dahlén och Linnéa Lidskog är värdar för samlingarna.

Immanuelskyrkan ligger centralt i Jönköping på Oxtorgsgatan 15.

För att kunna delta i samlingarna måste en anmälan göras till Rune W Dahlén på rune@ths.se eller 076-50 53 152.

Den som vill ha ett enskilt samtal med Rune eller Linnéa om kallelse, utbildning och tjänst är välkommen att höra av sig. De brukar ha tid både före och efter samlingen.

Höstens samlingar i Jönköping är torsdagen den 5 oktober och måndagen den 6 november. Vid första tillfället medverkar Linnéa och Rune och det blir information och samtal om kallelse, utbildning och tjänst.

Den 6 november medverkar pastor Maria Ahlriksson som kommer att tala om ”Själavård – förtroenden, förhållningssätt, förbönen, förkunnelsen och framförhållningen”. Lovisa Hall som är vikarierande föreningsutvecklare i Equmenia Öst är med och håller i andakten, och Rune W Dahlén leder samlingen. För fikats skull behövs en anmälan senast fredagen den 3 november till rune@ths.se eller 076-50 53 152.

– – – – – – – –

Equmeniakyrkans teologgrupp är till för de som är antagna diakon- och pastorskandidater, de som någon gång emellanåt funderar på kallelsen till diakon eller pastor samt de som är diakoner och pastorer i vägledningsåret.

En samlingsplats för de som är intresserade av kallelsen till pastor.