Jönköping

Equmeniakyrkans teologgrupp i Jönköping brukar träffas i Immanuelskyrkan någon eller några gånger per termin. Samlingarna börjar kl 17.00 och brukar vara slut senast kl 20.00. Fika, information, samtal och andakt är stående inslag. Oftast brukar också en gäst vara med och föreläsa eller dela erfarenheter.  Rune W Dahlén och Linnéa Lidskog är värdar för samlingarna.

Immanuelskyrkan ligger centralt i Jönköping på Oxtorgsgatan 15.

För att kunna delta i samlingarna måste en anmälan göras till Rune W Dahlén på rune@ths.se eller 076-50 53 152.

Den som vill ha ett enskilt samtal med Rune eller Linnéa om kallelse, utbildning och tjänst är välkommen att höra av sig. De brukar ha tid både före och efter samlingen.

Våren 2017 blir det två teologgruppssamlingar i Jönköping.

Den 28 februari är Peter Bernhardsson gäst och hans ämne är: Att lära känna Guds nåd – sådan den verkligen är.  Peter är regional kyrkoledare i Region Öst och han är även de regionala kyrkoledarnas representant i Antagningsnämnden.

Den 15 maj kommer Johanna Fredrixon som är pastor och föreståndare i Ingarps missionsförsamling och relativt nyordinerad pastor i Equmeniakyrkan. Hon har valt ämnet ”Att bära och att bli buren”.

– – – – – – – –

Equmeniakyrkans teologgrupp är till för de som är antagna diakon- och pastorskandidater samt de som någon gång emellanåt funderar på kallelsen till diakon och pastor.

En samlingsplats för de som är intresserade av kallelsen till pastor.