Jönköping

Equmeniakyrkans teologgrupp i Jönköping brukar träffas i Immanuelskyrkan någon eller några gånger per termin. Samlingarna börjar kl 17.00 och brukar vara slut senast kl 20.00. Fika, information, samtal och andakt är stående inslag. Oftast brukar också en gäst vara med och föreläsa eller dela erfarenheter.  Rune W Dahlén och Linnéa Lidskog är värdar för samlingarna.

Immanuelskyrkan ligger centralt i Jönköping på Oxtorgsgatan 15.

För att kunna delta i samlingarna måste en anmälan göras till Rune W Dahlén på rune@ths.se eller 076-50 53 152.

Den som vill ha ett enskilt samtal med Rune eller Linnéa om kallelse, utbildning och tjänst är välkommen att höra av sig. De brukar ha tid både före och efter samlingen.

 

Nästa samling i Jönköping är måndagen den 15 maj. Då kommer Johanna Fredrixon som är pastor och föreståndare i Ingarps missionsförsamling och relativt nyordinerad pastor i Equmeniakyrkan. Hon har valt ämnet ”Att bära och att bli buren”. Dessutom kommer Lovisa Hall som är vikarierande föreningsutvecklare i Region Öst. Rune är med och håller ihop samlingen och leder andakten. Anmälan till rune@ths.se, helst redan den 12 maj, men det går också senare.

– – – – – – – –

Equmeniakyrkans teologgrupp är till för de som är antagna diakon- och pastorskandidater samt de som någon gång emellanåt funderar på kallelsen till diakon och pastor.