Jönköping

Equmeniakyrkans teologgrupp i Jönköping brukar träffas i Immanuelskyrkan någon eller några gånger per termin. Samlingarna börjar kl 17.00 och brukar vara slut senast kl 20.00. Fika, information, samtal och andakt är stående inslag. Oftast brukar också en gäst vara med och föreläsa eller dela erfarenheter.  Rune W Dahlén och/eller Linnéa Lidskog är värdar för samlingarna.

Immanuelskyrkan ligger centralt i Jönköping på Oxtorgsgatan 15.

För att kunna delta i samlingarna måste en anmälan göras till Rune W Dahlén på rune@ths.se eller 076-50 53 152.

Den som vill ha ett enskilt samtal om kallelse, utbildning och tjänst är välkommen att höra av sig. Det brukar finnas tid både före och efter samlingen.

Våren 2018 blir det bara en samling i Jönköping, nämligen i Immanuelskyrkan torsdagen den 26 april. Gäst den kvällen är Jonas Eveborn som är kaplan på THS och föreståndare för Ekumeniska Kommuniteten på Bjärka Säby. Hans tema blir ”Tjänandet och festen – kyrktorgskunskap för församlingsbyggare”. Värd är Rune W Dahlén. Sista anmälningsdag är tisdagen den 24 april.

– – – – – – – –

Equmeniakyrkans teologgrupp är till för de som är antagna diakon- och pastorskandidater, de som någon gång emellanåt funderar på kallelsen till diakon eller pastor samt de som är diakoner och pastorer i vägledningsåret.

En samlingsplats för de som är intresserade av kallelsen till pastor.