Välkommen på Kallelsedagar

Publicerat 

Första gången jag var på Kallelsedagar var jag 20 år och hade aldrig tänkt tanken att jag skulle bli pastor. Kallelsedagarna ingick då i SVFs ungdomsledarutbildning, och jag som precis hade fått ett tråkigt besked grät mig igenom i princip hela helgen. Efter det har jag varit på Kallelsedagarna ytterligare två gånger med betydligt färre tårar. Det har varit en möjlighet att få formulera mina tankar om kallelsen, att få prata med dem som kommit längre på vägen. Kanske känner du att du har en kallelse att tjäna i församling men vet inte än i vilken roll? Eller funderar du över hur det är att gå på skolan, eller om man måste flytta till Stockholm? Under kallelsedagarna har du möjlighet att ställa alla dina frågor, prata med de som just nu går utbildningarna, lyssna på intressanta bibelstudier och samtala med andra som också funderar på det där med kallelsen. Anmälan görs senast fredag den 15 mars på www.kallelsedagar.se Välkommen!

Olivia Salomonsson, pastorskandidat i Equmeniakyrkan