Kontakt

Rune W Dahlén arbetar med rekrytering av medarbetare till Equmeniakyrkan. Han är föredragande i alla pastorsfrågor i antagningsnämnden och kontaktlärare för de redan antagna pastorskandidaterna. Han sitter också med i utbildningsrådet på THS. På 25% är han anställd som lektor på THS i Historisk teologi. Han har själv utbildats till pastor på Teologiska Seminariet på Lidingö och har arbetat som pastor och församlingsföreståndare i tio år. Han är bosatt i Kil i Värmland och veckopendlar alltså till Stockholm.

Rune har sitt arbetsrum på THS och nås på rune@ths.se,
tfn 076-50 53 152 eller adress Teologiska högskolan, Åkeshovsvägen 29, 168 39 Bromma.

 

Linnéa Lidskog är utbildad förskollärare och ordinerad pastor inom Equmeniakyrkan. Hon har arbetat i församling som pastor och
föreståndare, på Hela Människan Botkyrka/Salem med lokalt diakonalt arbete och sedan 2013 som Barn- och ungdomskoordinator på Equmenia. På 50 % arbetar hon även som handläggare för vägledningsåret och som kontaktperson för pastorskandidaterna, vilket även innebär rekrytering av nya medarbetare till Equmeniakyrkan. Hon möter samtliga pastorer vid 2-3 tillfällen under deras vägledningsår och följer i personliga samtal upp hur det går för dem på vägen mot ordination.Linnéa bor i Bromma och nås på tfn 08-58 00 32 25 och på linnea.lidskog@equmeniakyrkan.se

 

 

Teologiska högskolan, Stockholm (THS) är den skola där blivande pastorer i Equmeniakyrkan läser. Skolan ligger på tio minuters promenadväg från Brommaplans T-banestation. Här hittar du THS hemsida.

UtskriftBromma folkhögskola är skolan där blivande diakoner i Equmeniakyrkan läser. Skolan är närmaste granne med THS. Här hittar du Bromma folkhögskolas hemsida.

En samlingsplats för de som är intresserade av kallelsen till pastor.