En hälsning från THS alumni- och vänförening

Observera

Denna text publicerades första gången den 19 januari, 2012. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Från Linda Joelsson, gästbloggare.

”Jag kallar er vänner, därför att jag har låtit er veta allt vad jag har hört av min fader”
Joh 15:15

Jesus förändrar relationen till sina lärjungar till en mer ömsesidig relation, så att de går från att vara hans tjänare till att vara hans vänner.

Vi är många som har fått ut mycket, på många olika plan, av att gå på THS. För min del började jag på THS för första gången 1992. Då var jag 19 år och tyckte att det var lite coolt att flytta till Stockholm. En tanke på att bli pastor var väckt redan då. Sedan har livet gått i olika kringel-krokar, men THS har funnits kvar som en vän och kompanjon. Därför är THS vänförening verkligen något för mig.

Jag gillar THS. Jag ber för THS och dem som går/arbetar där. Jag tycker att det är kul att träffa andra som också gillar THS! För mig är det den främsta anledningen till att jag vill vara med i THS vänförening.

Genom vänföreningen får jag veta vad som händer med skolan. Jag får tillgång till bibliotek och blir då och då inbjuden till olika konferenser som hålls på THS. Dessutom bidrar jag genom medlemsavgiften till en kassa som delar ut stipendier till behövande studenter och studenter som vill göra något särskilt – tillsammans med alla andra som är med i THS vänförening.

THS vänförening är öppen för alla som vill och är intresserade.

Välkommen till THS vänförening!

Gud välsigne dig.

Med vänliga hälsningar,
Linda Joelsson
för THS Vänförenings styrelse

Vill du bli medlem? Sätt in 200 kr/år på pg. 70 94 99-8 (skriv namn o adr + ev. e-post och ange att det gäller medlemskap i THS vänförening)

Mer info finns på THS hemsida.

Kontakt: ths(på)ths.se
linda.joelsson(på)ths.se
[byt ut (på) mot @]