Blipastor på Hönökonferensen

Observera

Denna text publicerades första gången den 6 juli, 2019. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Idag börjar Hönökonferensen i Göteborgs norra skärgård. I över 70 år har Hönö Missionsförsamling bjudit in människor från hela Sverige och alla samfund till denna fantastiska sommarkonferens. Konferensen är en av Equmenia och Equmeniakyrkans största samlingsplatser och det anordnas en rad möjligheter för dig som vill ta dig tid att be och fundera kring din kallelse och en eventuell framtid som diakon, pastor eller ungdomsledare. Detta görs bland annat genom att vi erbjuder samtal och förbön och att du är välkommen till en samling med bibelstudium, personliga berättelser och möjlighet att samtala och ställa frågor. Här nedan kan du läsa mer om detta.

Cicci Hagevi, handläggare för vägledningsåret och som arbetar med medarbetarrekrytering och pastorskandidater, finns på plats under veckan för enskilda samtal. Cicci nås på tfn 0709- 72 40 90.

På tisdag 9/7 är du välkommen till en samling i Festsalen i Missionskyrkan kl. 12-13 om kallelse, utbildning och tjänst. I den samlingen medverkar Cicci Hagevi, Ida Tonnvik och Jens Marklund.

På onsdag 10/7 är det förbön i kvällsmötet för alla som läser till pastorer, diakoner, församlingsmusiker, som ska gå en bibel- eller lärjungaskola, som är ungdomsledare eller på väg ut i världen som missionsarbetare eller volontärer. Lasse Svensson, kyrkoledare i Equmeniakyrkan, är med och leder den förbönen. Det kommer också ges möjlighet till personlig förbön för dig som  funderar kring din kallelse och din framtid. Predikar i mötet gör Rita Elmounayer från Sat7. 


En bild från onsdagens kvällsmöte 2017 med förbön för diakon- och pastorskandidater, ungdomsledare m.fl.

Förutom allt detta vill jag också slå ett slag för Pulsruset som går av stapeln på lördag 13/7 på Hönö Arena. Där kan du träffa på ett gäng glada diakon- och pastorskandidater som är med och springer och det kommer finnas möjlighet att prata med och ställa frågor till Cicci och de svettiga kandidaterna. Vid Pulsruset kommer det även finnas möjlighet att få mer information om Ungdomsledarutbildningen för dig som arbetar som eller funderar på att bli ungdomsledare.

Guds rika välsignelse & väl mött på Hönökonferensen!

Linnéa Lidskog, handläggare medarbetarrekrytering, pastorer.