Snön rasar: Nakenchock på THS tak!

Observera

Denna text publicerades första gången den 22 februari, 2012. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Blogginlägg av Rune W Dahlén.

Sexskandal på kristen högskola! Rektor rasar över våld bland blivande pastorer! Sektoffer varnar för skola i Bromma! Chockvåg efter frireligiöst maktmissbruk!

Nej, ingen av dessa rubriker finns i nya numret av tidningen Årsringar. Och jag tror inte de behövs heller. Årsringar är en så alldeles utmärkt tidning att det inte behövs skandalrubriker.

Här finns berättelser och reportage från diakon- och pastorskandidater samt artiklar av Owe Kennerberg, Ann-Sofie Lasell, Peter Halldorf, Andreas Sköldmark, Rikard Roitto, Per Westblom med flera. Och här finns foton på alla diakon- och pastorskandidater i Gemensam Framtid och på lärare och personal på THS och Lidingö folkhögskola.

 

I måndags kom Årsringar – pastorskandidaternas tidning – från tryckeriet, och nu hoppas vi på beställningar i massor. För vi har massor av kartonger med tidningar.

Här kan du läsa om tidningen och om hur du beställer den. Se till att det finns en rejäl bunt till försäljning i församlingen inför bön- och offerdagen för diakon- och pastorsutbildning samt inför Öppet Hus och Kallelsedagarna.